Bol.com Dagdeals

De dagdeals knallen om je oren bij bol.com. Actie hier, korting daar… lekker hoor. Maar omdat niet iedereen de dagdeals goed in de gaten houdt, helpen we ze een handje! Tijdens de Dagdeal campagnes van bol.com produceren wij op maat gemaakte social video’s waarin de deal van die dag op een eigen wijze gepromoot wordt.

Elke deal krijgt een eigen animatie, zodat deze écht tot leven komt op je favoriete socials

Bol-com-Dagdeals-Stratego
Bol-com-Dagdeals-Toren
Bol-com-Dagdeals-Toren-2

Mobile Portraits

Dagdeals van bol.com lopen altijd maar één dag en die wil je niet mislopen. Door het brede assortiment van bol.com variëren de deals en is er voor ieder wat wils. Elektronica, spellen, parfum, huishoudelijke artikelen… Reden genoeg om de deals goed onder de aandacht te brengen zodat er flink te gescoord kan worden. In de aanloop naar en tijdens de dagdeals worden ze voornamelijk aangejaagd via social. Wij nemen dan ook met alle liefde de productie van deze socials op ons.

Men in Green helpt ons een handje bij het creëren van de rich media mobile portraits. Mobile Video Portraits (MVP) zijn verticale schermvullende video’s die op elke schermgrootte lekker wegkijken. De animaties in deze video’s moeten van je scherm afknallen, omdat geen enkele deal hetzelfde is én ze maar voor een bepaalde tijd beschikbaar zijn. We zorgen er dan ook voor dat de animatie echt opvalt, zodat gebruikers de deal nog op tijd kunnen scoren!

Into the Galaxy

Bekijk deze case

Inhakers

Bekijk deze case

Crocs Instore

Bekijk deze case

All Mixed Up

Bekijk deze case

Smooth & silky video’s, toffe social filters en kleurrijke DOOHs.
Wat druppels lotion over die motion et voilà… Wil jij dit ook voor jouw brand?