Contact

Yes, je staat op het punt om contact met ons op te nemen. Ben je op zoek naar een creatieve partner voor je motion & social campagnes? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn er voor je spetterende video’s, unieke filters en de kleurrijkste DOOHs. Laat ons weten met wat we je kunnen helpen en hoe we je kunnen bereiken, of kom lekker langs.

Arendstraat 1
1223 RE Hilversum
hello@mololoco.com
035 773 0869

Waarom

Door de alsmaar groeiende vraag aan video en animaties bij onze grote zus Men in Green, is molo loco ontstaan. Waar Men in Green de focus legt op display, richt molo loco zich puur op motion design. Net als bij display campagnes is er bij motion design trajecten vaak sprake van spoed en korte doorlooptijden. Dit vraagt een flinke dosis flexibiliteit waar we vanuit display veel ervaring mee hebben.

Het waarborgen van de kwaliteit en de snelheid behalen wij door een andere manier van werken. Zo hebben we geen limiet op correctierondes (een max van twee is zóóó 2004), werken we altijd met een eigen QA en hebben we een vaste prijslijst.

Met het aller-aller-allerrrrleukste team van de wereld doen we er alles aan om elk project zo soepel mogelijk te laten verlopen. Net als bij
Men in Green geloven we bij molo loco dat de manier van werken bepalend is voor het succes en de kwaliteit van je campagne.

Wat

Instagram

Adverteren op Insta is meer dan alleen het posten van video’s. Vergroot je zichtbaarheid en experimenteer erop los met Stories, Poll Ads of Caroussels.

Facebook

Verrijk je campagnes met toffe (video) content op Facebook. Maak bijv. opvallende video posts of inspireer met Instant Experiences.

Youtube

Laat ze maar rollen! Pre’s, Mids, Online Video’s. Of ga je liever voor 6 sec. kleven met Bumper Ads?

Social Filters

Naast die snoezige dierenoortjes zijn er nog een hoop andere leuke features die je kunt toevoegen. Experimenteer bijvoorbeeld met game elementen of met filters die geactiveerd kunnen worden door gezichtsuitdrukkingen.

Video

Heb je een ander platform of medium waar je graag video wilt inzetten? Denk bijv. aan een video display campagne of een Instore Screen. Dan weet je ons daarvoor vanaf nu ook te vinden.

Digital Out-of-Home

Veel tijd om bij de uitingen stil te staan is er meestal niet. Het is dus belangrijk je boodschap zo duidelijk mogelijk op een toffe en  verassende manier te laten zien!

Smooth & silky video’s, toffe social filters en kleurrijke DOOHs.
Wat druppels lotion over die motion et voilà… Wil jij dit ook voor jouw brand?