Digital Out-of-Home

Die felgekleurde Digital Out-of-Home (DOOH) displays langs de snelweg en in de stad vallen altijd lekker op. Dat is heel mooi natuurlijk, maar veel tijd om bij de uitingen stil te staan is er meestal niet. De aandachtsduur is afhankelijk van waar iemand zich bevindt en hoeveel tijd er überhaupt is om de content te consumeren. Daarom is snackable content die triggert om actie te ondernemen hierbij wel key. Nomnomnom.

Just DOOH it

Ook wanneer jij toch dat sprintje trekt om die ene trein te halen, passeer je vaak zo’n fraaie DOOH. Digital Out-of-Home creaties zijn door het hele land te vinden. Het is dé manier om je doelgroep te bereiken wanneer ze offline zijn. Lekkere grote canvassen die je kunt vullen met unieke en interactieve content. IT’S HUGE

Targeting

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar video is hartstikke hot! Combineer daarom Digital Out-of-Home met toffe video content en voeg geavanceerde features toe. Zo kun je je doelgroep targetten op basis van weer en locatie. Super mooi natuurlijk, maar ook nog eens heel relevant voor je doelgroep. Check de DOOH campagne van Landal GreenPark maar eens. De uitingen passen zich aan de hand van de weersomstandigheden. Schijnt die zon volop op je bolletje? Dan wordt er andere content getoond dan wanneer de regen met bakken uit de lucht komt vallen.

Geolocation

Bij de Digital Out-of-Home campagne van Toto is de getoonde uiting afhankelijk van de locatie. In Noord-Brabantse steden worden er andere wedstrijden getoond dan in Noord-Hollandse steden. Daarbij is ook een dynamisch element toegevoegd. De countdown telt namelijk af naar de aftrap van de wedstrijden. Fun, fun, fun!

DOOH campagnes

Wauw, al.die.voordelen. Het is wel duidelijk dat het een goede move is om vandaag nog te beginnen met Digital Out-of-Home. Je bent niet langer die grijze muis, maar valt lekker op. Daarbij ben je super relevant, waardoor je doelgroep ook sneller overgaat tot actie. Wist je trouwens dat je DOOH campagnes ook makkelijk kunt integreren in online campagnes?

De video’s die je gebruikt in online campagnes zijn naadloos te verwerken in je Digital Out-of-Home campagnes. De grootste uitdaging zit ‘m in het aanleveren in de juiste specs. Don’t worry! Met ons ga je zorgeloos dat traject door, van concept – creatie – aanlevering. Je bent dus verzekerd van een unieke Digital Out-of-Home campagne die op tijd live staat. Ben je benieuwd welke toffe campagnes we nog meer hebben geproduceerd? Check het hier!

Into the Galaxy

Bekijk deze case

Staatsloterij Inhakers

Bekijk deze case

Crocs Instore

Bekijk deze case

Knab Bank

Bekijk deze case

Smooth & silky video’s, toffe social filters en kleurrijke DOOHs.
Wat druppels lotion over die motion et voilà… Wil jij dit ook voor jouw brand?