Instagram Advertising

Instagram advertising is een absolute aanrader wanneer je (potentiële) volgers wilt inspireren en activeren met visuele content. Je kunt kiezen uit verschillende ad formats die op eindeloos unieke en creatieve manieren zijn in te vullen. Daarbij bieden Instagram ads toffe e-commerce features. Welk format past het beste bij je brand?

Check de impressie

Formats

Instagram is dé hotspot voor visuele content. Wereldwijd zijn er meer dan 1 miljard accounts, waarvan bijna 8 miljoen gebruikers in Nederland. Reden genoeg voor brands om Instagram ads in te zetten.

Je kunt je bereik vergroten, je brand als optie introduceren tijdens de consideration fase en stimuleren tot conversie. Om deze reden past Instagram advertising bij elke fase van de customer journey.

Feed Ads

Stimuleer interactie met waanzinnige Insta ads.

Story Ads

Meer interactie met high quality Story ads.

Carousel Ads

High quality slideshow die makkelijk te consumeren is.

AR Filters

Meer Brand Awareness en Engagement met Augmented Reality Filters.

Instagram Ad Formats

Feed Ads

Wie kent het niet, lekker eindeloos scrollen door je Instagram feed. Voor brands is dit natuurlijk een mooie plek om zichtbaar te zijn, omdat je doelgroepen makkelijk kunt bereiken. Hierbij kun je kiezen voor statics, maar je kunt ook video inzetten. Feed ads krijgen een label ‘sponsored’, zoals we deze ook tegenkomen op andere social kanalen.

Instagram Ad Formats

Story Ads

Instagram Stories zijn bovenaan de feed zichtbaar. Het toffe aan dit ad format is dat Stories full screen zijn en je hierdoor niet op hetzelfde moment concurreert met andere content.

Story ads kunnen naadloos aansluiten bij de organische content en hierdoor meer (inter)actie stimuleren. Daarbij kun je eindeloos variëren met de tekstuele en visuele invulling.

Instagram Ad Formats

Carousel Ads

Combineer images met video en laat gebruikers al swipend kennismaken met je brand of bijvoorbeeld je producten.

Dit ad format triggert engagement én conversies. Je kunt ze voor verschillende doeleinden inzetten, zoals:

  • Het vertellen van je brand story
  • De features highlighten van je producten
  • Het tonen van meerdere producten

Social Advertising

Facebook Advertising

YouTube Advertising