Men in Green lanceert molo loco

Het is officieel, molo loco is live! We zijn een motion design agency voor social en digital out-of-home gelanceerd door Men in Green. We werken per direct nauw samen om display en social advertising nog verder met elkaar te verweven. De focus ligt op het bieden van de hoogst haalbare experience voor zowel de klant als de gebruiker.

De explosieve vraag naar video heeft geleid tot de lancering van molo loco. In het verleden heeft Men in Green door middel van innovaties de display markt op scherp gezet. Met hun unieke manier van werken verwachten we hetzelfde te kunnen doen op het gebied van video. De focus ligt bij ons op de productie van social ads.

Succes display & video

We geloven dat de manier van werken bepalend is voor de kwaliteit. ‘‘De productie van social en digital out-of-home campagnes is wat we doen, maar hoe we het doen vinden wij eigenlijk net zo belangrijk’’, vertelt co-founder David. ‘‘Video advertising is groter dan ooit en vraagt wat ons betreft naar iets extra’s.’’

De creatie van kleurrijke triggerende content en unieke ervaringen is belangrijk voor het behalen van online rendement. Als er daarbij gekeken wordt naar die ene feature die de creatie nóg toffer maakt, draagt dat bij aan een ijzersterke campagne.

‘‘Naast de productie van toffe campagnes willen we graag hetzelfde neerzetten als met Men in Green. We gaan pragmatisch te werk en stellen een kwalitatieve werkwijze voorop. Het resultaat zal zijn dat we zeer competitieve prijzen kunnen aanbieden, tegen een krachtige service. Dit zal natuurlijk nooit ten koste gaan van de kwaliteit’’, vult Jaap (co-founder) aan.

Display Advertising

Men in Green blijft zelf verantwoordelijk voor (dynamische/interactieve) banners en rich media. Creative agency Men in Green produceert display campagnes en zal hierbij ondersteund worden door molo loco op het gebied van video. molo loco maakt bijvoorbeeld directe doorvertalingen voor social ads binnen de campagne. Door display ads te combineren met social ads, wordt de consistentie van online campagnes gewaarborgd. De samenwerking tussen de twee agencies zorgt voor een naadloze online integratie op verschillende platformen en krachtige campagnes.