New York Pizza

Het beste van twee werelden op één pizza? Jep! Met de New York Pizza Double Tasty… Check bijvoorbeeld de BBQ Bacon & Beef of een heerlijke Vegan Hot Veggie pizza…omnomnomnom. Voor echte pizza-lovers als wij natuurlijk een droom om voor de enige echte NYP de socials te mogen produceren.

De enige echte New York style pizza bestel je bij NYP!

New-York-Pizza-Double-Tasty-Pizza
New-York-Pizza-Double-Tasty-Bacon-2
New-York-Pizza-Double-Tasty-Bacon-2

Double Tasty!

2 smaken, 1 pizza! Kies jij voor de Butcher’s Choice of the Chicken Parmesan… of gewoon lekker allebei op één pizza? Swipe Up in deze Instagram Story en bestel ‘m direct!

Cinemagraph

Wie krijgt er nou geen honger van zwevende bacon boven een pizza. In een loop ook nog… bacon, bacon, bacon. Om, nom, nom. Social post voor Facebook en Instagram met… Zwevende. Bacon.

De cinemagraph leent zich uitstekend voor het tonen van deze overheerlijke pizza. De smooth & flowy animatie van de bacon in combinatie met die kleurrijke pizza, sooo tasty.

New York Pizza heeft regelmatig supervoordelige en -smaakvolle acties lopen. Het is natuurlijk onwijs tof (en lekker) om daar social content voor te produceren. Daar horen ook TVC bij! Op basis van deze commercials maken wij de OLVs.

Into the Galaxy

Bekijk deze case

Inhakers

Bekijk deze case

Crocs Instore

Bekijk deze case

All Mixed Up

Bekijk deze case

Smooth & silky video’s, toffe social filters en kleurrijke DOOHs.
Wat druppels lotion over die motion et voilà… Wil jij dit ook voor jouw brand?