Rituals Promotions

We hebben verschillende Rituals Promotions campagnes geproduceerd voor Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. De campagnes bevatten social posts waarin de producten in een 3D omgeving langskomen. Hierbij is er extra nadruk gelegd op de mooie en natuurlijke ingrediënten van de rituelen. Zo kun je Rituals op hele een andere manier leren kennen en beleven.

Geniet van Rituals in 360 graden

Rituals-Promotions-Foam
Rituals-Promotions-Bloem
Rituals-Promotions-Blaadjes
Rituals-Promotions-Roze-Bloem

Social Promotions

Voor de campagnes zijn verschillende social posts geproduceerd. Hierin worden diverse Rituals showerfoams en fragrance sticks getoond. De foams en sticks van de rituelen zijn een combinatie van heerlijke, zoete, zachte en frisse geuren.

Instagram Stories

We produceerden losse Instagram Stories voor de Duitse markt. Deze tonen de showerfoams en fragrance sticks promotions. Swipe Up!

De Rituals promotions video’s tonen de verschillende gifts die geleverd worden bij bestellingen. Zo zijn onder andere de rituelen Karma, Happy Buddha, Ayurveda en Dao te zien. De subtiele animatie en de CTA triggeren gebruikers een kijkje te nemen in de webshop. Daarnaast zijn er in samenwerking met Men in Green display ads geproduceerd voor zowel desktop als mobile. Er zijn onder andere interactieve features toegevoegd waardoor je de rituelen nog beter kunt beleven.

Into the Galaxy

Bekijk deze case

Crocs Instore

Bekijk deze case

Inhakers

Bekijk deze case

All Mixed Up

Bekijk deze case

Smooth & silky video’s, toffe social filters en kleurrijke DOOHs.
Wat druppels lotion over die motion et voilà… Wil jij dit ook voor jouw brand?