Staatsloterij Countdowns

Je hebt ze vast wel voorbij zien komen; de Staatsloterij Countdowns. We tellen elke maand af naar de Staatsloterij trekking via verschillende Staatsloterij Countdown social posts. Deze knallen een aantal dagen voor de trekking je newsfeed binnen op Facebook en Instagram. Ook kun je binnen Stories lekker “Up Swipen” om online je lot veilig te stellen. Daarbij tonen we elke maand op een vrolijke en verassende manier de Jackpotstand, telkens perfect passend binnen het thema van de maand.

Elke maand een nieuwe hoofdrolspeler. Van de guitige museumbewaker tot aan de dansende bagagehandler.

Staatsloterij-Countdowns
Staatsloterij-Countdowns
Staatsloterij-Countdowns
Staatsloterij-Countdowns

Oudejaarstrekking

De countdowns komen ook terug in de speciale trekkingen van de Staatsloterij. Je hebt ze vast wel voorbij zien komen tijdens de Koningsdagtrekking en Oudejaarstrekking – waarin de oh-zo-snoezige Frekkel en Freddie de show stelen. Bij deze trekkingen werken we samen met Men in Green aan onwijs veel creaties, zoals display ads, HPTOs, APTOs, billboards, widgets.

We beginnen 6 dagen voor de daadwerkelijke trekking met aftellen. Voor die tijd is er vaak een Vroegkoopactie sticker te zien. Op de een-na-laatste en laatste dag zien we het aantal dagen veranderen in uren en minuten. Heb jij je lot al gehaald? TIK-TOK… De tijd dringt!

Into the Galaxy

Bekijk deze case

Rituals

Bekijk deze case

Crocs Instore

Bekijk deze case

Knab Bank

Bekijk deze case

Smooth & silky video’s, toffe social filters en kleurrijke DOOHs.
Wat druppels lotion over die motion et voilà… Wil jij dit ook voor jouw brand?