All Mixed Up

Het theaterconcept All Mixed Up is bedacht door producent Sipke Jan Bousema en Stichting Alzheimer Nederland. All Mixed Up is ontwikkeld om Alzheimer op de kaart te zetten en geld op te halen voor de stichting. Het onder de aandacht brengen van deze vreselijke ziekte maakt het mogelijk om meer onderzoek te kunnen doen.

Ons was gevraagd de graphics en animaties te verzorgen op de verschillende schermen van Studio 21. Wij produceerden de vrolijke Digital Out-of-Home uitingen om het event aan te jagen.

Hét Comedy Concert waarin vrolijke verwarring centraal staat!

All-Mixed-Up
All-Mixed-Up
All-Mixed-Up
Aftermovie: SJB Media

Studio 21

We zijn erg trots dat we deel uit mochten maken van de prachtige All Mixed Up productie. Voor SJB Media produceerden wij de graphics die getoond zijn op het gigantische LED scherm van Studio 21. Deze werden getoond tijdens het spectaculaire optreden van Birgit Lewis en het ontroerende optreden van Jan Dulles.

Social en DOOH

Om het concert aan te jagen produceerden wij sprankelende Digital Out-of-Home uitingen. Daarnaast maakten wij social posts waarin de line-up van artiesten getoond werd. De line-up bestond uit enkele groten namen, zoals Tineke Schouten, Karin Bloemen, Gordon en Jurgen Rayman. Kortom een mooi en succesvol initiatief dat een breed publiek heeft bereikt.

Into the Galaxy

Bekijk deze case

Inhakers

Bekijk deze case

Crocs Instore

Bekijk deze case

Knab Bank

Bekijk deze case

Smooth & silky video’s, toffe social filters en kleurrijke DOOHs.
Wat druppels lotion over die motion et voilà… Wil jij dit ook voor jouw brand?